0224-290500
Menu

Referenties

Gorter Luiken BV

Gorter Luiken BV is de Nederlandse vestiging van de Gorter Group™ en levert onderhoudsvrije luiken voor toegang door daken, vloeren, wanden en plafonds. Gorter bestaat al sinds 1928 en is over de jaren uitgegroeid tot een wereldwijd opererende organisatie met eigen productiefaciliteiten, engineering afdeling en logistiek centrum. Alle luikproducten en bijbehorende klimmindelen worden in eigen fabrieken vervaardigd waarbij veiligheid, kwaliteit, innovatie en betrouwbaarheid voorop staan.

Meer informatie vindt u op:  www.gorterluiken.nl

Gorter Luiken is al vele jaar een tevreden klant van Schoonmaakbedrijf Koster. Binnen de kantoorvestiging in Schagen is men uiterst tevreden over de samenwerking en diensten geleverd door Koster.

De Jong & Roos BV

De Jong & Roos BV werd opgericht in 1929. Het bedrijf dat gevestigd werd in Schagen, specialiseerde zich in eerste instantie in de verkoop van land- en tuinbouwartikelen. Al snel werd het assortiment uitgebreid met producten voor de aannemerij. In de loop der tijd werd het accent van het productengamma volledig en met succes verlengd naar de bouw en de industrie

Tegenwoordig mag de Jong & Roos BV zich dé groothandel noemen op het terrein van hang- en sluitwerk, gereedschappen, ventilatieroosters, technische artikelen en machines voor de bouw, industriële bedrijven en timmerfabrieken. Een nog altijd groeiend aantal klanten uit een gebied dat zich uitstrekt van de kop van Noord Holland tot en met Amsterdam / Utrecht / Den Haag, weet de weg naar ons bedrijf te vinden. Ook u bent van harte welkom in ons pand op industrieterrein 'De Witte Paal' in Schagen!

Meer informatie vindt u op:  https://www.jrs.nl/

Zuurbier Voulon Accountants

Zuurbier Voulon Accountants is in Schagen al sinds 1977 een toonaangevend kantoor in de zakelijke dienstverlening. Vanaf dat jaar is een stevige basis gelegd voor een optimale behartiging van belangen van cliënten en relaties op het gebied van accountancy en fiscaliteit.

Zuurbier Voulon Accountants heeft kennis van zaken.
De medewerkers van Zuurbier Voulon Accountants volgen de ontwikkelingen in de markt en regelgeving op de voet en zorgen ervoor dat hun kennis up to date blijft.

Meer informatie vindt u op:  http://www.zuurbiervoulon.nl/