0224-290500
Menu

Over ons

Schoonmaakbedrijf Koster is ruim 10 jaar geleden opgericht en opereert in de omgeving van Schagen en omstreken. Tevens zijn wij werkzaam in de regio Amsterdam.

Schoonmaakbedrijf Koster verzorgt de dagelijkse- en incidentele schoonmaak voor kantoren, bedrijven, woningen, winkelcentra,supermarkten trappenhuizen, horecagelegenheden. In het geval van calamiteiten, zoals water- en brandschade kunt u uiteraard ook een beroep op ons doen.

De glasbewassing voeren wij uit met carbo clean pole systeem en een osmose wasinstallatie. Het carbo clean pole systeem werkt sneller, effectiever en belast een gevel minder dan gewone glasbewassing met ladders. Het levert dezelfde zo niet een betere kwaliteit.

Het leveren van kwaliteit is bij Koster erg belangrijk

Kwaliteit in schoonmaakonderhoud is de mate waarin de geleverde prestatie van de uitvoerder voldoet aan de verwachting van de opdrachtgever. Kortom; een schone werkomgeving! Kwaliteit wordt beïnvloed door faktoren als bekwaamheid en  instructies aan medewerkers, inzet en gebruik van de juiste materialen en middelen en toezicht op uitvoering van de werkzaamheden.

Doorslaggevend in het streven naar kwaliteit is het aantal uren dat op een object ingezet kan worden om een schone werkomgeving te creëren. De beschikbare tijd bepaalt voor een belangrijk deel de kwaliteit. Daarnaast is de norm van invloed op kwaliteits-bepalende factoren als personeelsverloop, ziekteverzuim en motivatie van het personeel.

Schoonmaakbedrijf Koster B.V. hanteert daarom in de calculatie schoonmaakonderhoud een norm waaraan een reële werkdruk ten grondslag ligt die u dagelijks verzekert van een schone werkomgeving tegen een acceptabele investering. Het regelmatig bezoeken en controleren van de te reinigen objecten en contact met onze medewerkers is van belang voor continuïteit en kwaliteit.

Wij werken 'groen' en milieuvriendelijk

Bij Schoonmaakbedrijf Koster uit Schagen denken we aan het Milieu. Daarom werken wij alleen maar met milievriendelijke en biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen.  Meer lezen

Regionaal schoonmaakbedrijf

Schoonmaakbedrijf Koster is een regionaal schoonmaakbedrijf en is een gespecialiseerd bedrijf dat werkt in de regio Schagen. Maar wij leveren ook diensten in bijvoorbeeld Den Helder, Alkmaar, Bergen, Heerhugowaard, Sints Maarten, Warmenhuizen en op nog veel meer plaatsen in de kop van Noord-Holland.  Meer lezen