0224-290500
Menu

Diensten

Schoonmaakbedrijf Koster legt zich toe op uiteenlopende facetten van schoonmaak en onderhoud van zowel interieur als exterieur. Wij zijn actief in kantoren, bedrijven, supermarkten, scholen, winkelcentra, V.v.E, horeca, industriële objecten en gemeentelijke instellingen. Interieur-reiniging heeft betrekking op het schoonmaken van diverse soorten ruimtes, zoals: kantoor, spreek- en vergaderruimte, sanitaire, kleedruimte, kantine, gangen etcetera.

Frequentie van de schoonmaakwerkzaamheden

De schoonmaakwerkzaamheden zullen conform de wens van de opdrachtgever dagelijks of wekelijks uitgevoerd worden. Het is daarbij mogelijk een onderscheid te maken tussen ruimtesoorten en frequenties, dat wil zeggen dat voor iedere ruimte de gewenste en best passende frequentie bepaald wordt.

Tijdstip van de schoonmaakwerkzaamheden

De schoonmaakwerkzaamheden worden op dag en tijdstip uitgevoerd die u als opdrachtgever het best passen. Traditioneel worden schoonmaakwerkzaamheden ’s morgens of ’s avonds uitgevoerd. Sommige bedrijven doen dit echter liever overdag. Aan deze wens kunnen wij voldoen.

Schoonmaakbedrijf Koster uit Schagen is een regionaal opererend schoonmaakbedrijf. Voor onderstaande bedrijfsdiensten staan we graag voor u klaar:

Maar u kunt ons ook inschakelen voor:

Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!